Yhteystiedot  |  Toimitusehdot  |  Yritysinfo |  Ota yhteyttä Rekisteröidy  |  Oma tilini  |  Ostoskorin sisältö  |  Kassalle
Tuoteryhmät
Pikahaku
Yritysinfo
Yhteystiedot
Tietosuoja
Toimitusehdot
Ota yhteyttä
Yritysinfo

Kaikki lähti liikkeelle haaveesta monen vuoden takaa; sitä kun IT-alalla on käynyt läpi muutamat YT-neuvottelut, alkaa miettiä syntyjä syviä ja minulla se ajatus oli, että haluaisin perustaa ihan oman verkkokaupan ja työllistää ihan itse itseäni. Mikään hetken mielijohde se ei siis ollut ja muutamia vuosia haave ehtikin jo päässä muotoutua. Lopullisen muotonsa haaveeni saavutti, kun näin Päivin myynti-ilmoituksen Ihan Pienestä Putiikista. Muutaman illan sängyllä kattoa tuijotellen vielä mietiskelin ja rohkeutta keräilin, kunnes päätin; TÄMÄ ON MINUN <3.  Mukaani haavetta toteuttamaan sain vielä minulle tärkeän ihmisen ja a'vot, niin oli paketti kasassa! Kerrankin uskalsin haaveeni toteuttaa ja sain sen mitä halusin :).  Tässä siis olemme; jatkamassa Ihan Pienen Putiikin tarinaa.

Itse pidän sisustamisessa romanttisista (olipa se sitten maalaisromantiikkaa tai mitä vaan romanttista) elementeistä, lämpimistä värisävyistä sekä jopa jossain määrin vanhoista hieman rustiikkisista esineistä. Tälläisia tuotteita löytyy myös Putiikin valikoimista. Putiikki ei kuitenkaan ole täysin romanttinen hömppäpuoti, vaan valikoimista löytyy myös herkullisia värejä kodin piristykseksi sekä jopa moderniakin otetta sellaista kotiinsa kaipaaville. Aiemmin myydyt tuotemerkit (näistä haluaisin mainita aivan ihanat Bungalowin tekstiilit ja kivasti retrot Ricen tuotteet) jäävät valikoimaan elämään, mutta koska olen luonteeltani näpertelijä, saattaa valikoima laajentua myös pienellä määrällä kodin pieneen tuunaamiseen liittyviä juttuja. Samoin toivoisin valikoimaani saavan lisää ihan oikeita käsityöläisten tekemiä juttuja; arvostan taitoa tehdä tuotteita itse. Valikoimasta löytyy varmasti jotakin myös lapsille (miksei myös lapsenmielisille sekä nuorille) ja lahjaksi.

Ihan Pieni Putiikki on ainakin tällä hetkellä oikeastaan pelkästään verkkokauppa. Verkkokaupan pääpaikka sijaitsee nykyisellään Etelä-Savossa, Savonlinnassa. Putiikin pikkuruinen myyntihylly etsii vielä osoitetta, mutta lupaan kertoa heti kun koti Ihan Pienen Putiikin pienelle hyllylle löytyy muualtakin kuin verkkokaupan varastosta.  Lähialueiden asiakkailla on tietenkin myös mahdollisuus noutaa pakettinsa. Noudosta sovitaan erikseen soitellen tai kirjoitellen.

Toivon, että te, rakkaat asiakkaani, voisite löytää Ihan Pienestä Putiikista innostusta ja ideoita oman kotinsa sisustukseen. Vain sinä osaat tehdä kodistasi omannäköisesi, Ihan Pieni Putiikki haluaa toimia innoittajanasi.

Miellyttäviä ostoshetkiä Ihan Pienessä Putiikissa toivottaen,

Anu
p. 044-7837270 (pystyn vastaamaan puheluihin arkisin klo 17.00 jälkeen)
ansku@ihanpieniputiikki.fi

Ethän epäröi ottaa yhteyttä jos jokin askarruttaa tai haluaisit jotain valikoimaan lisää; vastaan mielelläni kysymyksiisi ja innokkasti otan kehitysideoita vastaan!

 

Jatka
Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu.